Space: Styling

Bostadsmarknaden har vi olika åsikter om, men att en bostad som presenteras smakfullt har en fördel är nog alla överens om.

Att förbereda sitt eget hem till att vara ett representativt objekt för rätt målgrupp kan vara lättare sagt än gjort. Det finns både bekväma och praktiska anledningar till att anlita en stylist för en homestaging. Vi blir hemmablinda och att se vad som ska rensas bort, hur möbler ska disponeras på en given yta och hur objekt arrangeras inför en fotografering är ofta mer tidskrävande och svårare än väntat.

Ett stylat hem ger fotografen bättre möjligheter att ta intressanta och attraktiva bilder som sticker ut i mängden av bostadsannonser.

LITEN

Jag inreder utifrån befintligt möblemang och kompletterar med inredningsdetaljer som textilier, tavlor, accessoarer, frukter och växter. Blommor och andra färskvaror arrangeras till fotografering och visning.

fr 13 500 kr inkl moms

MELLAN

Jag kompletterar och ersätter delar av befintligt möblemang. Textilier, tavlor, accessoarer, frukter och växter samt belysning och mattor ingår, likaså blommor och andra färskvaror arrangeras till fotografering och visning.

fr 16 500 kr inkl moms

KOMPLETT

En tom bostad görs om till ett fullt möblerat och ombonat hem. Blommor och andra färskvaror arrangeras till fotografering och visning.

fr 21 500 kr inkl moms

KONSULTATION

Oberoende vad du är i färd med att göra hjälper jag dig gärna med tips på hur du kan gå tillväga beträffande inredning, ombyggnation, renovering m.m. Ritningar och beskrivningar på lösningar ordnar jag efter dina behov. Debitering per timme.

fr 1 900 kr inkl moms